Maak kennis met Pure Hair

Toonaangevend in Roosendaal

Pure Hair bestaat sinds 1996 en is sinds de oprichting gevestigd aan de Brugstraat, in het hart van Roosendaal. In de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een team van 6 haarstylisten met hart voor het kappersvak. ‘Pure’ staat voor werken met gevoel. Uw haarwens staat bij ons centraal, onze vakkundige medewerkers zullen er voor zorgen dat u als tevreden klant naar huis gaat. De klant is koning.

Onze specialismen

Bij Pure Hair heeft iedere haarstyliste haar eigen specialisme. Op deze manier kunnen wij u een zo goed mogelijk van dienst zijn. Een van onze specialismen is kleurtechniek. De keuze van een nieuwe kleur haar moet passen bij de tint van uw huid, ogen en moet iets toevoegen. Wij adviseren u over de mogelijkheden die er zijn in haarkleuring en over dat wat het beste bij u past.

Trends en ontwikkelingen

Haarstyling is aan mode onderhevig, ieder jaar zijn er nieuwe trends te ontdekken op het gebied van stijlen en kleuren. Onze kapsters volgen regelmatig trainingen waarin zij nieuwe technieken leren en ideeën opdoen voor nieuwe haartrends. Heeft u zelf bepaalde wensen of ideeën? Laat het ons weten.

ONZE TUINSALON

Geknipt in het hart van Roosendaal

Als het weer het toelaat kunt u stijlvol geknipt worden in onze tuinsalon. Wij slaan de deuren van de salon open en u bevindt zich direct in onze prachtige tuin, midden in het hart van Roosendaal. U zult zich direct thuis voelen!

Erkend leerbedrijf

Opleider voor haarstylisten

Pure Hair is erkend als leerbedrijf in de kappersbranche. Wij leiden kapsters op tot volleerde haarstylisten. Zij leren het vak in de praktijk, in onze salon. In aanvang assisteren zij onze eerste kapsters, leren ze de fijne kneepjes van het vak, om na verloop van tijd een eigen specialisme te ontwikkelen. Hierdoor worden zij een vaste waarde voor onze kapsalon.

Simply Eve

Wax en Beauty Salon

Last van ongewenste haargroei, stoppels en/of een geïrriteerde huid door het scheren? Achterin onze salon in de Brugstraat is Simply Eve Wax & Beauty Salon gevestigd en biedt de oplossing!

Bij eigenaresse Evelyn kun je terecht voor het eenvoudig en doeltreffend verwijderen van haargroei tegen een gunstige prijs. Er zijn diverse behandelingen voor zowel het gelaat als het lichaam. Ook de bekende Brazilian wax!

De voordelen van waxen zijn:

  • Haartjes blijven gemiddeld 3 tot 5 weken weg
  • De beharing komt zachter terug
  • Na herhaling komen de haren steeds minder terug
  • Geen last meer van harde stoppels
  • Geen last meer van ingegroeide haartjes
  • Geen huidirritatie
  • Wekenlang een zachte huid

Buiten het waxen om, kun je tevens terecht voor ontspannende gezichtsbehandelingen, hennabrows & wimperlifting. Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op haar website www.simplyeve.nl en maak een afspraak!

— Gebruik bovendien de code: PUREHAIR bij de notities en ontvang €5,- korting op jouw eerste bezoek! —

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag 9:00u – 17:30u
Woensdag 9:00u – 17:30u
Donderdag 9:00u – 20:30u
Vrijdag 9:00u – 20:30u
Zaterdag 8:00u – 16:00u

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online uw afspraak via onze website. Handig, snel en zonder wachttijden aan de telefoon!

Dames, Heren & Kinderen

Wij knippen dames, heren en kinderen. Iedereen kan bij ons terecht. Ook voor uw trouwkapsel, feestkapsel of voor de mooiste communie kapsels bent u bij ons aan het juiste adres.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of Instagram en wij houden je op de hoogte over de ontwikkelingen in onze salon.

DESKUNDIG ADVIES

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over uw haar en haarverzorgings producten. Vraag onze haarstylisten naar de mogelijkheden. Pure Hair, voor een professioneel en persoonlijk advies.
PureHair kapper roosendaal

Brugstraat 53
4701 LC
Roosendaal
T: 0165 565 546