Maak kennis met het team van Pure Hair

Jennefer
Jennefer
Wat ik zo leuk vind aan dit vak is dat iedere dag anders is. Iedere klant is uniek en heeft zijn of haar eigen wens. Het is fijn om creatief bezig te zijn en te werken met een gezellig team.
Lindsey
Lindsey
Inmiddels ben ik bijna 19 jaar in dienst bij Pure Hair, je kunt wel zeggen dat ik houd van de gezelligheid hier. Het allerleukste vind ik om nieuwe technieken en modestijlen te matchen bij de klant.
Laura
Laura
Ik mag elke dag mensen blij maken met een mooie coupe of kleur. Dat blijft na alle jaren de mooiste beloning, wat een prachtvak!
Kim
Kim
Ik ben er trots op dat ik samen met dit team van gedreven medewerkers, met hart voor het kappersvak, iedere dag weer mensen blij mag maken met een nieuwe coupe!
Mareike
Mareike
Je haar is je identiteit! Mijn kracht is om naar jou te luisteren en daarom ga ik samen met jou op zoek naar wat het beste bij jou past. Ik heb een grote voorliefde voor kleur. Met maar een doel: jou te laten stralen!

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag 9:00u – 17:30u
Woensdag 9:00u – 17:30u
Donderdag 9:00u – 20:30u
Vrijdag 9:00u – 20:30u
Zaterdag 8:00u – 16:00u

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online uw afspraak via onze website. Handig, snel en zonder wachttijden aan de telefoon!

Dames, Heren & Kinderen

Wij knippen dames, heren en kinderen. Iedereen kan bij ons terecht. Ook voor uw trouwkapsel, feestkapsel of voor de mooiste communie kapsels bent u bij ons aan het juiste adres.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of Instagram en wij houden je op de hoogte over de ontwikkelingen in onze salon.

DESKUNDIG ADVIES

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over uw haar en haarverzorgings producten. Vraag onze haarstylisten naar de mogelijkheden. Pure Hair, voor een professioneel en persoonlijk advies.
PureHair kapper roosendaal

Brugstraat 53
4701 LC
Roosendaal
T: 0165 565 546