Maak kennis met het team van Pure Hair

Lindsey
Lindsey
Inmiddels ben ik alweer ruim 20 jaar in dienst bij Pure Hair, je kan wel zeggen dat ik met heel mijn hart en veel plezier hier werk. De gezelligheid met de vertrouwde vaste klanten en het ontdekken van de nieuwe …. Telkens andere creaties maken, het blijft fantastisch om dit te doen.
Danielle
Danielle
Terug van weggeweest en meteen weer vertrouwd , mijn doel is om samen met jou op zoek te gaan naar wat het beste bij je past. Ik heb een grote voorliefde voor kleur en lang haar creaties, ik zie je graag snel bij mij in de stoel.
Kim
Kim
Ik ben ontzettend trots op dit team van gedreven collega’s, met hart voor het vak, voor de klanten en de zaak. Samen met hen maak ik iedere dag weer mensen blij met een nieuwe look.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag 9:00u – 17:00u
Woensdag 9:00u – 20:30u
Donderdag 9:00u – 20:30u
Vrijdag 8:30u – 17:30u
Zaterdag (*) 8:00u – 16:00u

(*) Openingstijden Zaterdag in de oneven weken.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Maak online uw afspraak via onze website. Handig, snel en zonder wachttijden aan de telefoon!

Dames, Heren & Kinderen

Wij knippen dames, heren en kinderen. Iedereen kan bij ons terecht. Ook voor uw trouwkapsel of feestkapsel bent u bij ons aan het juiste adres.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook of Instagram en wij houden je op de hoogte over de ontwikkelingen in onze salon.

DESKUNDIG ADVIES

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over uw haar en haarverzorgings producten. Vraag onze haarstylisten naar de mogelijkheden. Pure Hair, voor een professioneel en persoonlijk advies.
PureHair kapper roosendaal

Brugstraat 53
4701 LC
Roosendaal
T: 0165 565 546